Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

A.B.C Alternative Balkan Caravan

Completed Program

To "A.B.C Alternative Balkan Caravan" ήταν ένα πρόγραμμα, που στόχευε στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ, ενός φωτογραφικού άλμπουμ και ενός ημερολογίου για τη ζωή των ΛΟΑΤ ομάδων (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί Τρανσέξουαλ), που αφορούσε την ομοφοβία και βασίστηκε στην έρευνα και στα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα στη βαλκανική Χερσόνησο. Χώρα υποδοχής του προγράμματος ήταν η Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα η πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ οι εταίροι ήταν από τις χώρες της Σερβίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Τουρκίας, Αλβανίας και Ελλάδας. Οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ήταν ένα μείγμα οργανώσεων ΛΟΑΤ και άλλων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων νεολαίας, ενώ η ομάδα-στόχος του προγράμματος ήταν νέοι ηλικίας από 18 έως 30 ετών. Η οργάνωση υποδοχής, η οποία αιτήθηκε για τη χρηματοδότηση του έργου, ήταν η οργάνωση Citizen’s Action for Europe (C.A.F.E), αλλά η υλοποίηση του προγράμματος έγινε από την οργάνωση Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων (U.S.B.).

Περισσότερες πληροφορίες: rainbowbalkans.wordpress.com

Share

Δείτε Επίσης

Completed Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα «From Idea to Europe»

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Quartiers en crise, jeunesse en mouvement / ACT

31/12/2016 -31/12/2018

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Gender Perspective in EU Mobility Programs

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016