Συνεργάτες

Συνεργάτες

Συνεργάτες

Η ομάδα δράσης του φορέα απαρτίζεται από έμπειρα νέα άτομα που δραστηριοποιούνται χρόνια στο πεδίο της νεολαίας. Μια μικρή οικογένεια που σχεδιάζει μαζί σου ένα καλύτερο μέλλον για όλους/ες μας. 

Ελάτε να τους γνωρίσετε εδώ και όποτε θέλετε και από κοντά!

 

Πρόεδρος και Ιδρυτής
Άρης Παράσχου

Ο Άρης Παράσχου έχει κάνει σπουδές πάνω στον Διαπολιτισμικό Διάλογο και την Εκπαίδευση ενηλίκων. Είναι youth trainer και μέλος της ομάδας εκπαιδευτών του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Εθνικής Υπηρεσίας της Ελλάδας και επικεφαλής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ιδρύματος Anna-Lindh.

info@usbngo.gr
Head of the Project Management Department
Γιάννης Τσίλσου

Ο Γιάννης Τσίλσου τελείωσε το τμήμα "Διεθνών Και Ευρωπαϊκών Σπουδών" και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του πάνω στις "Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας". Από το 2012 έχει συμμετάσχει σε πολλούς οργανισμούς ως ακτιβιστής, μέλος ή εθελοντής, και σε αρκετά σχέδια κατάρτισης πάνω στο διαπολιτισμικό διάλογο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις Ευρωπαϊκές πολιτικές. 

yannis.tsilsou@usbngo.gr
Finance Manager
Ερμιόνη Τριανταφύλλου

Η Ερμιόνη Τριανταφύλλου εργάζεται ως Διαχειρίστρια Οικονομικών. Συνεργάζεται στενά με τον λογιστή του γραφείου, στη χρηματοοικονομική διαχείριση και στον προϋπολογισμό. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ραδιοφωνική εκπομή, στο webradio του Infinity Greece. 

finance@usbngo.gr
Volunteers Coordinator
Christian Cibba

Ο Christian Cibba, έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο La Sapienza στη Ρώμη, εστιάζοντας στη Συνεργασία και την Ανάπτυξη. Είναι δημοσιογράφος και έχει εργαστεί για εφημερίδες και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, που ασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα, και ως Διαχειριστής Προγραμμάτων και Εκπαιδευτής σε οργανισμούς νεολαίας.  

volunteer@usbngo.gr
Cultural Manager and Volunteers Officer
Χαρά Σιαφάκα

Η Χαρά Σιαφάκα έχει τελειώσει τη Φιλοσοφική του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στη γλωσσολογία. Διδάσκει τα ελληνικά σαν ξένη και σαν μητρική γλώσσα, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Από τον Δεκέμβριο του 2018 εργάζεται στις Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων στο τμήμα της Balkan Heart.  

balkanheart@usbngo.gr
Finance Manager Assistant
Χριστίνα Τουρλακίδου

Ονομάζομαι Χριστίνα Τουρλακίδου. Είμαι από την Θεσσαλονίκη, όπου κατοικώ μόνιμα. Είμαι 25 ετών και έχω σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές αφορούν την Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζομαι στο τμήμα Οικονομικών της USB και η κύρια αρμοδιότητα μου είναι η διαχείριση των οικονομικών των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1 και των προγραμμάτων European Solidarity Corps. 

finance@usbngo.gr
Project Manager Assistant & Networks Coordinator
Ελίνα Αζοπούλου

Η Ελίνα Αζοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων με μεταπτυχιακό τίτλο στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία. Έχει μακρά εμπειρία στον τομέα του προσφυγικού ως εργαζόμενη στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο. Από τον Ιανουάριο του 2022 εργάζεται στην USB στο τμήμα υλοποίησης ευρωπαϊκών έργων.

networks@usbngo.gr
Project Manager Assistant & Head of Sports Department
Ζάχος Πιάζας

Ο Ζάχος Πιάζας εργάζεται ως βοηθός διαχείρισης προγραμμάτων και είναι επικεφαλής του Sports Department. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά προγράμματα κινητικότητας, όπου και ανακάλυψε το πάθος του για την ενδυνάμωση των ανθρώπων. Παράλληλα, ασχολείται συχνά με διαπολιτισμικά προγράμματα για νέους ως συντονιστής διαλόγου.

zach@usbngo.gr
Mobility Officer
Κυριακή Πελάγου

Η Κυριακή Πελάγου είναι απόφοιτη Πολιτικών Επιστήμων και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις “Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού”. Έχει συμμετάσχει σε ανταλλαγές νέων ως Youth Leader και σε σχέδια κατάρτισης. Έχει ασχοληθεί με τον συντονισμό τοπικών δράσεων σε ομάδες εθελοντών και τον σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τομείς ενδιαφέροντος και ενασχόλησης η ενεργός πολιτειότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο διαπολιτισμικός διάλογος.

placements@usbngo.gr
Press Officer
Πάνος Σκεπαδιανός

Ο Πάνος Σκεπαδιανός είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 2011 έχει συμμετάσχει σε διάφορους οργανισμούς ως εθελοντής, εκπαιδευτής ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συντονιστής εθελοντριών/εθελοντών στην οργάνωση Thessaloniki Pride.

press@usbngo.gr
Volunteer Coordinator Assistant
Χρήστος Λειβαδίτης

Ο Χρήστος Λειβαδίτης είναι απόφοιτος του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάνει το μεταπτυχιακό του στην Οικονομική Επιστημή στο ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα κινητικότητας και Ευρωπαϊκές ανταλλαγές μέσω του προγράμματος Erasmus+. Ασχολείται επίσης με την αρθρογραφία και την οικονoμική έρευνα.

balkanhotspot.usb@gmail.com
ESC house manager
Διονύσης Τόνας

Ο Διονύσης Τόνας εργάζεται για τις ενωμένες κοινωνίες από τον Ιουνίο του 2015. Είναι υπεύθυνος

του σπιτιού των εθελοντών/εθελοντριών, για την διαμονή, τη διατροφή τους και οτι αλλά θέματα

προκύπτουν από την συμβίωση τούς.

ESC Mentor
Ουρανία Ράπτη

Η Ουρανία Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.  Είναι Ψυχολόγος (απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ), Βιωματική Εκπαιδεύτρια στα Α.Δ. με εκπαίδευση εστιασμένα και στον αντιτσιγγανισμό αλλά και τις βιωματικές και ψυχοδυναμικές μεθόδους, και Μέντορας γυναικών Ρομά, νέων και εθελοντών (Ελλήνων και ξένων).
Από το 2018 έως και σήμερα υποστηρίζει ως μέντορας τους εθελοντές EVS & ESC του thessΔικτύου ως συνεργάτιδα της USB.

Balkan Hotspot Coordinator
Sara Angioletti

Η Sara είναι 26 ετών, είναι Ιταλίδα και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως εθελόντρια στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης. Τώρα, είναι συντονίστρια του έργου ESC Balkan Hotspot Media Lab. Σπούδασε Ξένες Γλώσσες, Πολιτισμό και Λογοτεχνίες στο πανεπιστήμιο και στη συνέχεια πήρε μεταπτυχιακό στη Διεθνή Συνεργασία για Ανθρωπιστική Βοήθεια και Ανάπτυξη. Πάντα ένιωθε ότι ανήκε κάπου αλλού στον κόσμο, έτσι, αφού τελείωσε τις σπουδές της, άφησε την Ιταλία και πήγε να ζήσει στο εξωτερικό για να εργαστεί στον τομέα της Διεθνούς Συνεργασίας, συνεργαζόμενη με διάφορες ΜΚΟ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr