Call for volunteers – Δράσεις Μαρτίου

Call for volunteers – Δράσεις Μαρτίου

Call for volunteers – Δράσεις Μαρτίου
Όλα
Εθελοντισμός

Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Δράσης κατά του Ρατσισμού πραγματοποιείται γύρω στις 21 Μαρτίου (Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων) με δραστηριότητες όλων των μεγεθών σε όλη την επικράτεια, για να γιορτάσει την ποικιλομορφία (http://weekagainstracism.eu/).

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων συμμετέχουν σε αυτήν την εκστρατεία εδώ και αρκετά χρόνια και ήδη διοργανώνουμε τις δράσεις για τη φετινή εκστρατεία, η οποία θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 23 Μαρτίου. Οι δραστηριότητες που σχεδιάζουμε είναι:

  • Ένα αντιρατσιστικό πικνίκ, το Σάββατο 3/16, στο οποίο κάθε άτομο θα φέρει φαγητό από τη χώρα του και θα παιχτούν υπαίθρια παιχνίδια.
  • Προβολή ταινιών και εργαστήρια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας
  • Μια ανθρώπινη αλυσίδα, a Human Chain, την Πέμπτη 21/03 στις 17:30 κατά μήκος της παραλίας για να δείξουμε την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και την επιθυμία της Θεσσαλονίκης για μια ανοικτή και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία.

 

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ευτυχίας συμμετέχουμε στο πρώτο φεστιβάλ ευτυχίας την Τετάρτη 20/03 στον πολυχώρο WE. Έλα να μοιράσεις το χαμόγελό σου τη θετική σου ενέργεια και να γνωριστείς με τους εθελοντές από όλους τους φορείς που θα συμμετέχουν.

Τέλος θέλουμε τη βοήθειά σου στο Τμήμα Μarketing της U.S.B στα πλαίσια της καινούριας δράσης που οργανώνουμε.

Join Us!

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ και έλα στην ομάδα μας!

 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr