In My Art - Κάλεσμα συμμετοχής σε Training Event // 12-18/06/2020 // Παλέρμο, Ιταλία

In My Art - Κάλεσμα συμμετοχής σε Training Event // 12-18/06/2020 // Παλέρμο, Ιταλία

Όλα

 Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων, ως partner του προγράμματος "In My Art - Inclusive Multicultural societies through Art (ΚΑ2), αναζητούν 2 νέα άτομα για να συμμετάσχουν σε ένα short training event που θα λάβει χώρα στο Παλέρμο της Ιταλίας, 12-18 Ιουνίου. Το training αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια του προαναφερθέντος προγράμματος (Ιn My Art) και έχει ως θεματικό πυρήνα την τέχνη και τον αντίκτυπο που έχει στους νέους, και ειδικά αυτών που προέρχονται από μειονεκτικά περιβάλλοντα. Ο φορέας μας πραγματοποιεί ήδη κάποιες τοπικές δράσεις στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, συμπεριλαμβάνοντας πολλούς νέους της τοπικής κοινωνίας, ερευνώντας την σχέση που διαδραματίζουν οι τέχνες για την κοινωνική ένταξη των νέων. To training θα επικεντρωθεί και στην μεθοδολογία του Arte Migrante (πληροφορίες στο infopack), το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά.

 Tο πρόγραμμα Erasmus+ καλύπτει την διαμονή και την διατροφή των συμμετεχόντων, ενώ γίνεται αποπληρωμή των εισιτηρίων μετά την επιστροφή τους από το πρόγραμμα, εως το ποσό των 275€.

 Κόστος συμμετοχής στον φορέα αποστολής δεν υπάρχει. Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 09/03/2020.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε το infopack εδώ, ενώ για την αίτηση συμμετοχής εδώ.

 

Πολιτική Απορρήτου

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αίτηση σας και το βιογραφικό σας, θα αποθηκευτούν σε ασφαλές μέρος για διάστημα 2 ετών. Κατόπιν θα επεξεργαστούν και αξιολογηθούν από τον οργανισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που εκχωρείτε σε καμία περίπτωση δε θα μεταβιβαστούν σε τρίτο χωρίς την εκ νέου συγκατάθεση σας. Ο φορέας είναι έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δίνει την μέγιστη προσοχή στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας γνωστοποιούμε επίσης το δικαίωμά σας, οποτεδήποτε μετά την παρούσα συγκατάθεσή να δηλώσετε ρητώς την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που συλλέχθηκαν από την παρούσα αίτηση. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του φορέα εδώ.

 

Πολιτική μη διάκρισης & ίσων ευκαιριών

 

Ο φορέας ακολουθεί αρχές μη διάκρισης και ίσων ευκαιριών τόσο κατά την επιλογή των υποψηφίων, την ανέλιξη τους όσο και στην καθημερινότητα στον χώρο εργασίας. Είναι δεδομένο για εμάς πως καμία διάκριση ή διακριτική μεταχείριση δε θα γίνει ανεκτή λόγω φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου ή άλλης κατάστασης στον χώρο εργασίας. 

 

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, φορέα και εργαζομένων καθώς και εργαζομένων και συνεργατών, διέπεται από αρχές μη διάκρισης και ίσης μεταχείρισης, βάσει όσων προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και τις οδηγίες 2000/78/ΕΚ και 2000/43/ΕΚ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Ο φορέας στηρίζει καθώς επίσης και ενθαρρύνει κάθε είδους διαφορετικότητας και αυτο οφείλουν να το σέβονται και οι εργαζόμενοι του. Καμία διάκριση δε θα γίνεται αποδεκτή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.

 

 

 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr