Know yourself, innovate yourself!

Know yourself, innovate yourself!

Know yourself, innovate yourself!
Όλα
Σχέδια κατάρτισης

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 4 συμμετέχοντες και 1 group leader για το σχέδιο κατάρτισης “Know yourself, innovate yourself”, που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία (Vilanova i la Geltrú), 1- 9 Αυγούστου 2015. Η κατάρτιση επιδιώκει να ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες των νέων, μέσω της διαπολιτισμικής- μη τυπικής μάθησης.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να προταθούν λύσεις στο πρόβλημα της ανεργίας, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσα από ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών αλλά και μέσω της συνεργασίας νέων από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν το δικό τους επαγγελματικό προφίλ και θα μάθουν πώς να το προωθούν στην αγορά εργασίας. Τέλος, θα τους δοθούν εργαλεία και μέθοδοι που αφορούν στην εφαρμογή επαγγελματικών ιδεών, προκειμένου να τολμήσουν το «άνοιγμα» της δικής τους επιχείρησης.

Το σχέδιο κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 21 νέων από Ελλάδα, Ρουμανία, Πολωνία και Ισπανία, ενώ σε κάθε group θα υπάρχει και 1 group leader. O «αρχηγός» κάθε ομάδας θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία, θέληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα και να είναι έτοιμος να αναλάβει ευθύνες στο στάδιο της προετοιμασίας, της υλοποίησης και της εξέλιξης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνεργοι νέοι, 18-25 ετών, που βρίσκονται στο τελευταίο έτος των σπουδών τους ή έχουν αποφοιτήσει, να επιθυμούν να αναδείξουν και να εξελίξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν στα αγγλικά.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποστείλατε ονοματεπώνυμο, e- mail και τηλέφωνο στο volunteer@usbngo.gr. Καταληκτική ημερομηνία 10/5/2015.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr