2 θέσεις για EVS στη Πολωνία για 2 μήνες (Απρίλιος - Ιούνιος 2018)

2 θέσεις για EVS στη Πολωνία για 2 μήνες (Απρίλιος - Ιούνιος 2018)

2 θέσεις για EVS στη Πολωνία για 2 μήνες (Απρίλιος - Ιούνιος 2018)
Όλα
Εθελοντικά προγράμματα (ΕVS, Solidarity Corps)

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων σε συνεργασία με τον φορέα Fundacja Centrum Aktywności Twórczej της Πολωνίας εξασφάλισαν δύο θέσεις για συμμετέχοντες/ουσές από Ελλάδα (18 – 30 ετών)  σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus και της υποδράσης Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (EVS), για 2 μήνες . Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 10/05/2018.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην υποστήριξη δράσεων του φορέα και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επισκέψεις σε σχολεία όπου οι εθελοντές θα υλοποιούν δημιουργικές δραστηριότητες και θα παρουσιάζουν τη χώρα και τη κουλτούρα τους.

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 275 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας (μέσω ιδιωτικής εταιρίας ασφάλισης), ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της (85 ευρώ) και για τη διατροφή (95 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ όπως και η αίτηση συμμετοχής εδώ. Καταληκτική ημερομηνία 10/05/2018. Για τυχών ερωτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο evs@usbngo.gr

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr