Κάλεσμα συμμετοχής σε σεμινάριο δικτύωσης στην Πολωνία

Κάλεσμα συμμετοχής σε σεμινάριο δικτύωσης στην Πολωνία

Κάλεσμα συμμετοχής σε σεμινάριο δικτύωσης στην Πολωνία
Όλα
Σχέδια κατάρτισης

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 2 συμμετέχοντες για το σεμινάριο δικτύωσης, «European Youth Cooperation Forum» που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία (Zakopane), 12.10.2015 – 18.10.2015. Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι η δικτύωση και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Νέων που θα συμμετέχουν.

Το σεμινάριο φιλοδοξεί να «χτίσει» νέες συνεργασίες και να αναδείξει νέες προοπτικές στους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας. Κύριος στόχος είναι η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και η υποβολή νέων προτάσεων- προγραμμάτων, στο πλαίσιο του ERASMUS+. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες και παρουσιάσεις των φορέων που θα πάρουν μέρος, ενώ θα προωθηθεί σχεδιασμός προγραμμάτων, στο πλαίσιο του νέου δικτύου συνεργασιών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 44 συμμετεχόντων από 21 οργανώσεις της Ευρώπης (από τις χώρες: Λιθουανία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Μάλτα, Σκόπια, Ελλάδα, Τουρκία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία και Πολωνία).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, ενώ κρίνεται σημαντικό να είναι σε θέση να παρουσιάσουν τις οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζονται αλλά και να επιθυμούν να σχεδιάσουν νέες δράσεις και προγράμματα, στο πλαίσιο του Erasmus+Youth programme.

Καλύπτεται το 100% των εξόδων μετακίνησης έως 275 ευρώ/συμμετέχοντα και το 100% διαμονής – διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος, αποστείλατε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e- mail και μια σύντομη περιγραφή της δραστηριότητας σας στον τομέα της νεολαίας, στο volunteer@usbngo.gr. Καταληκτική ημερομηνία, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr