Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής στη Λετονία!

Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής στη Λετονία!

Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής στη Λετονία!
Όλα
Ανταλλαγές Νέων

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 6 συμμετέχοντες (1 ομαδάρχη/ισσα + 5 νέους/ες) για το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «Urban Knitting» που θα πραγματοποιηθεί 01-11 Νοεμβρίου 2015, στη Λετονία (Daugavpils).

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη των τεχνών και του πολιτισμού 5 χωρών (Ελλάδα, Λετονία, Γαλλία, Ρουμανία, Τουρκία) μέσω του κοινωνικού διαλόγου. Οι μέθοδοι εργασίας της συνάντησης θα βασιστούν σε διάφορες δραστηριότητες μη τυπικής εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων οι νέοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά καθώς και να εξοικειωθούν με τους εκπροσώπους των άλλων χωρών και να μοιραστούν δημιουργικές ιδέες. Κύριο μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής πολιτισμικών χαρακτηριστικών θα είναι το πλέξιμο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την τεχνική του πλεξίματος, να μάθουν νέες εφαρμογές και να δημιουργήσουν τη δική τους ‘πλεκτή’ σύνθεση στο κέντρο της πόλης Daugavpils.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι από 16 - 30+ ετών και να δεσμευτούν πως θα συμμετάσχουν σε όλες τις φάσεις της ανταλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ο/Η ομαδάρχης/ισσα μαζί με έναν/μία εκ των συμμετεχόντων/ουσων θα πρέπει να παραστούν και στην προπαρασκευαστική συνάντηση που θα γίνει 01-04 Οκτωβρίου 2015 στη Λετονία.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί υπό το συντονισμό του φορέα “DAUGAVPILS JAUNIEŠU SAVIENĪBA”, που δραστηριοποιείται στον τομέα της νεολαίας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ. Καλύπτεται το 100% των εξόδων μετακίνησης έως 170 ευρώ και το 100% διαμονής-διατροφής.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε, αποστείλατε τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κινητό, ηλεκτρονική διεύθυνση) στο volunteer@usbngo.gr

Καταληκτική ημερομηνία, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr