Κάλεσμα συμμετοχής για κατάρτιση με θέμα τον ακροδεξιό λαϊκισμό στην Ευρώπη

Κάλεσμα συμμετοχής για κατάρτιση με θέμα τον ακροδεξιό λαϊκισμό στην Ευρώπη

Κάλεσμα συμμετοχής για κατάρτιση με θέμα τον ακροδεξιό λαϊκισμό στην Ευρώπη
Όλα
Σχέδια κατάρτισης

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 4 νέους για σχέδιο κατάρτισης που θα πραγματοποιηθεί στα Σκόπια, 23- 28 Αυγούστου, με θέμα τον ακροδεξιό λαϊκισμό στην Ευρώπη. Η κατάρτιση θα στηριχθεί σε παιχνίδι προσομοίωσης με τίτλο «Fighting right-wing populism in Europe», που έχει ως στόχο να ανακαλύψει τους στόχους, τα αίτια, τις πηγές και τα αποτελέσματα του φαινομένου στη σύγχρονη Ευρώπη.

Η κατάρτιση, μέσω τη μη τυπικής μάθησης, θα επιδιώξει να ανακαλύψει ποιοι παράγοντες, οικονομικοί, κοινωνικοί και πολιτικοί, επηρεάζουν την ανάπτυξη του φαινομένου του λαϊκισμού στα πολιτικά κόμματα. Ακόμη, θα γίνουν συζητήσεις και θα εκφραστούν διαφορετικές απόψεις, με στόχο να διερευνηθούν στρατηγικές που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το πρόγραμμα συντονίζεται από την οργάνωση CRISP, με εταίρους τους φορείς, Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων, Civil, ECMI, Join.

Οι συμμετέχοντες, 18- 26 ετών, θα πρέπει να έχουν σπουδές πάνω σε κοινωνικές ή ανθρωπολογικές επιστήμες και να διαθέτουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον, θα πρέπει να διαθέτουν σχετική εμπειρία πάνω στον τομέα της νεολαίας και της μη τυπικής μάθησης και να ενδιαφέρονται για τη θεματική.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποστείλατε το βιογραφικό, συνοδευτική επιστολή και τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε να συμμετάσχετε στο volunteer@usbngo.gr. Καταληκτική ημερομηνία 16/08/2015.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ. Οι διοργανωτές (CRISP, ECMI) θα καλύπτουν τα γεύματα, τα έξοδα διαμονής, καθώς και τα μεταφορικά έως 80 ευρώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr