Εθελοντικό Πρόγραμμα στην Ιταλία

Εθελοντικό Πρόγραμμα στην Ιταλία

Εθελοντικό Πρόγραμμα στην Ιταλία
Όλα
Εθελοντικά προγράμματα (ΕVS, Solidarity Corps)

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων σε συνεργασία με τον φορέα Associazione La Stazione – Creativi e partecipi,  εξασφάλισαν 1 θέσh για συμμετέχοντες/ουσές από Ελλάδα (18 – 30 ετών)  σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus και της υποδράσης Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (EVS), για 3 μήνες . Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 18/07/2018

 Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 180ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην αντιμετώπιση του ζητήματος της ανεργίας των νέων, αναπτύσσοντας τις ικανότητες των εθελοντών, ιδίως στους τομείς της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικότητας γενικά. Οι δράσεις αφορούν τη δημιουργική ενασχόλιση με παιδιά μεταναστών από την Αφρική και τη διαμονή σε ένα μεγάλο πολιτισμικό κέντρο στην περιοχή που θα διεκπεραιωθεί το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 180 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και η αίτηση συμμετοχής εδώ.  Καταληκτική ημερομηνία 18/07/2018. Αφού κάνετε την αίτηση, θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας στα ΑΓΓΛΙΚΑ στην ηλεκρονική διεύθυνση evs@usbngo.gr

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr