Εθελοντικό Πρόγραμμα Πολωνία Δεκέμβρης 2018 - Νοέμβρης 2019

Εθελοντικό Πρόγραμμα Πολωνία Δεκέμβρης 2018 - Νοέμβρης 2019

Εθελοντικό Πρόγραμμα Πολωνία Δεκέμβρης 2018 - Νοέμβρης 2019
Όλα
Εθελοντικά προγράμματα (ΕVS, Solidarity Corps)

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων σε συνεργασία με τον φορέα Strim,  εξασφάλισαν 1 θέση για συμμετέχοντες/ουσές από Ελλάδα (18 – 30 ετών)  σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus και της υποδράσης Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (EVS), για 12 μήνες . Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 10/11/2018.

 Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 180 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, την εκμάθηση της  γλώσσας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην αντιμετώπιση του ζητήματος της ανεργίας των νέων, αναπτύσσοντας τις ικανότητες των εθελοντών, ιδίως στους τομείς της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικότητας γενικά. 

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 180 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή. 

Ο φορέας αναπτύσει προγράμματα για παιδιά σε νηπιαγωγεία σε διάφορες περιοχές της Πολωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και η αίτηση συμμετοχής εδώ. Αφού κάνετε την αίτηση, θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας και ένα έγγραφο motivation letter με τους λόγους που θα θέλατε να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στα ΑΓΓΛΙΚΑ στην ηλεκρονική διεύθυνση evs@usbngo.gr

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr