Εθελοντική Δράση Πορτογαλία 12 μήνες Νοέμβριος 2019 Red Cross Portugal

Εθελοντική Δράση Πορτογαλία 12 μήνες Νοέμβριος 2019 Red Cross Portugal

Εθελοντική Δράση Πορτογαλία 12 μήνες Νοέμβριος 2019 Red Cross Portugal
Όλα
Εθελοντικά προγράμματα (ΕVS, Solidarity Corps)

Αναζητούμε 1 άτομο (18-30 ετών) για πρόγραμμα επιδοτουμενης εθελοντικής εργασίας για 12 μήνες μέσω του προγράμματος Eu Solidarity Corps στην Πορτογαλία. Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 25/09/2019 .

Είναι μεγάλη μας τιμή να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον Ερυθρό Σταυρό της Πορτογαλίας. 1 άτομο από Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να μείνει για ένα χρόνο στο Πόρτο και τις περιοχές γύρω και να εμπλακούν στις δράσεις ενός μεγάλου φορέα παγκοσμίως σε έδρες του μέσα στην πόλη και σε γειτονικές. 

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 360 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, την εκμάθηση της Πορτογαλικής γλώσσας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Στο πρόγραμμα υπάρχει ήδη ένας εθελοντής μας εκεί και το άτομο που θα επιλέξουμε θα μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί του/της.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματική των δράσεων και πληροφορίες για το φορέα ΕΔΩ και η αίτηση ΕΔΩ .  Λόγω μεγάλης ζήτησης το κάλεσμα θα παραμείνει ανοιχτό για μία εβδομάδα. Καταληκτική ημερομηνία 10/05/2019. 

 

Απαραίτητο για την ολοκλήρωση του ενδιαφέροντος συμμετοχής είναι η αποστολή βιογραφικού  στα ΑΓΓΛΙΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση placements@usbngo.gr με τίτλο "Red Cross Portugal" και την επιλογή της περιοχής που τον/την ενδιαφέρει να πάει.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr