Αναζητούμε 5 άτομα για ανταλλαγή νέων στην αριστοκρατική Βιέννη

Αναζητούμε 5 άτομα για ανταλλαγή νέων στην αριστοκρατική Βιέννη

Αναζητούμε 5 άτομα για ανταλλαγή νέων στην αριστοκρατική Βιέννη
Όλα
Ανταλλαγές Νέων

Αναζητούνται 5 νέοι/εες (18 – 25 ετών) για πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην Βιέννη 13 – 19/06/2016

Το πρόγραμμα Youth Activism through Social Media Storytelling θα φέρει κοντά 30 νέους από Σλοβακία, Τουρκία, Αυστρία, ΠΓΔΜ, Ιταλία και Ελλάδα για να πάρουν μέρος σε μια σειρά δράσεων αναφορικά με τον ακτιβισμό με χρήση της αφήγησης μέσω των κοινωνικών δικτύων.  

Η ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με την αφήγηση μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης θα είναι το βασικό μέρος της εβδομάδας.

Στις διδακτικές ενότητες του προγράμματος, έμπειροι εκπαιδευτές και εισηγητές θα καταρτίσουν τους συμμετέχοντες μέσω μεθόδων μη τυπικής μάθησης και πρακτικών εργαστηρίων, πως δομείτε μια αποτελεσματική στρατηγική επικοινωνίας μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πώς να δημιουργηθεί μια ιστορία γύρω από ένα αίτιο και πως μπορεί αυτή να αναπαραχθεί μέσω πολυμέσων για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η δράση χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτει στο 100% τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. Για να συμπληρώσετε την αίτηση εδώ. Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ προς τους διοργανωτές και 30 στο φορέα αποστολής.

 

(Το ποσό προς το φορέα αποστολής κατατίθεται μόνο μετά την αποδοχή της συμμετοχής στο πρόγραμμα και σε περίπτωση αποχώρησης από το πρόγραμμα δεν επιστρέφεται)

Προθεσμία υποβολής 08/05/2016

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr