Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

1 θέση για EVS για 12 μήνες στις Βρυξέλλες (για Ρομά ή άτομα που ασχολούνται με Ρομά)

Active Program

Μια θέση για πρόγραμμα EVS για 12 μήνες στις Βρυξέλλες (Μάιος 2017 - Απρίλιος 2018) - το πρόγραμμε μπορεί να ξεκινήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 με συνεννόηση με τον εθελοντή. 

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων σε συνεργασία με το Δίκτυο Ρομά Οργανώσεων(ERGO) που εδρεύει στις Βρυξέλλες εξασφάλισαν μία θέση για έναν συμμετέχοντα/ουσα από Ελλάδα(18 – 30 ετών)  σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus και της υποδράσης Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (EVS), για 12 μήνες . 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ρομά νέους(ή κατ'εξαίρεση σε άτομα που δουλεύουν με Ρομά νέους) στην υποστήριξη δράσεων του φορέα ο οποίος λειτουργεί σαν δίκτυο Ρομά οργανώσεων από όλη την Ευρώπη και προωθεί τα δικαιώματα των Ρομά. Ο νέος που θα επιλεχθεί θα βοηθήσει στην επικοινωνία, στην έρευνα, οργάνωση σεμιναρίων κτλ. Το πρόγραμμα δίνει στον συμμετέχονται 800-100 ευρώ επίδομα(το οποίο θα καθοριστεί) ώστε να το διαχειριστεί για τη διαμονή και διατροφή καθώς και κάλυψη εισιτηρίων για τη μετακίνηση μέχρι τις Βρυξέλλες(μέχρι ένα ποσό). Επίσης παρέχεται πλήρως ιατροφαρμακευτική ασφάλεια και μαθήματα Γαλλικών ή Ολλανδικών. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ όπως και η αίτηση συμμετοχής εδώΚαταληκτική ημερομηνία 27/03/2017. Για τυχών ερωτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο evs@usbngo.gr

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και έκθεση κινήτρου και θα περάσουν από συνέντευξη.