Το ιστολόγιο του/της usb

75 years of memory – Young Roma and non Roma act against forgetting international conference

75 years of memory – Young Roma and non Roma act against forgetting international conference

Η Asociatia Nevo Parudimos, μαζί με το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πολιτισμού των Γερμανών Σίντι και Ρομά (Documentation and Cultural Centre of German Sinti and Roma), φιλοξένησαν ένα διεθνές συνέδριο ως τελική εκδήλωση διάδοσης του έργου «75 Years of Memory – Young Roma and non-Roma Act Against Forgetting» που υποστηρίζεται από το Europe for Citizens. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας μεταξύ 05.12.2021 – 08.12.2021 με τη συμμετοχή 23 ατόμων από διαφορετικές χώρες και υπόβαθρα.

Μία Erasmus+ εμπειρία στην Κωνσταντινούπολη

Μία Erasmus+ εμπειρία στην Κωνσταντινούπολη

Σαν την πρώτη μου συμμετοχή σε Erasmus+ μπορώ με σιγουριά να πω πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν μία τόσο ευχάριστη και ξεχωριστή εμπειρία που με έκανε να θέλω να αρπάξω όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορώ έτσι ώστε να συμμετάσχω και σε πολλά άλλα προγράμματα. Πρώτα απ’ όλα, η γνωριμία με τόσα άτομα από διαφορετικές χώρες και η συνεχής αλληλεπίδραση μαζί τους μέσα σε ένα τόσο περιορισμένο χρονικό διάστημα διεύρυνε τους ορίζοντες του μυαλού μου και μου έδωσε να καταλάβω πως ένα νόμισμα δεν έχει μόνο μία πλευρά.

Η Εμπειρία της Αφροδίτης στο V4V στη Πολωνία

Η Εμπειρία της Αφροδίτης στο V4V στη Πολωνία

Τον Αύγουστο του 2021 είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε εκπαίδευση μέντορα στην Πολωνία. Ως άτομο που είχα δουλέψει με εθελοντές από άλλες χώρες, έγινα και φίλη τους. Έπρεπε λοιπόν να χρησιμοποιήσω κάποιες δεξιότητες καθοδήγησης που δεν ήξερα ότι είχα και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιώσω τον εαυτό μου. Οι σπουδές ψυχολογίας και η συμμετοχή σε εθελοντικά προγράμματα με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι μου αρέσει πολύ η θέση καθοδήγησης.

Η εμπειρία της Αφροδίτης στο V4V στην Ιταλία

Η εμπειρία της Αφροδίτης στο V4V στην Ιταλία

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2021 είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο Παλέρμο για ένα πρόγραμμα με τίτλο "V 4 Volunteers". 
Ήταν μια εκπαίδευση για συντονιστές εθελοντών που περιελάμβανε οργανώσεις από διάφορες χώρες από όλη την Ευρώπη. Προσωπικά δεν είχα
ιδέα τι κάνει ένας συντονιστής.
Ο μέντοράς μου μου είπε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να συμμετάσχω σε αυτό το σεμινάριο γιατί με

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της usb

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr