Το ιστολόγιο του/της usb

3×3 Urban Festival

3×3 Urban Festival

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική δραστηριότητα "3×3 Urban Festival" στον Αγρό της Κύπρου, στο πλαίσιο του προγράμματος "Αξιοποίηση των δυναμικών αθλημάτων στο πλαίσιο της εργασίας με νέους". Η πρωτοβουλία αυτή, που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Erasmus+ της ΕΕ και επιβλέπεται από τον τοπικό εθνικό οργανισμό IDEP Cyprus, συγκέντρωσε 30 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων 5 εκπαιδευτών και συντονιστών, για μια εμπλουτιστική εμπειρία διάρκειας μιας εβδομάδας.

Η Erasmus+ εμπειρία του Χρήστου

Η Erasmus+ εμπειρία του Χρήστου

Αυτό το απίστευτο ταξίδι Erasmus+ στο Γκόνιο της Γεωργίας ολοκληρώθηκε!

Από τις 23 έως τις 30 Μαΐου 2024, ταξίδεψα μέχρι το ανατολικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας για να συμμετάσχω στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων Erasmus+ "MEUTOPIA".

Ο κύριος στόχος του προγράμματος ήταν να προβληματιστούμε σχετικά με τη σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη ζωή μας ως Ευρωπαίοι πολίτες, να εξετάσουμε τον πιθανό αντίκτυπο που μπορεί να έχει ο ευρωσκεπτικισμός στην Ευρωπαϊκή Ενότητα και να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιηθούμε και να εκπαιδευτούμε μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων!

Facilitate Growth!

Facilitate Growth!

To training course "Facilitate Growth!" πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία στις 28 Απριλίου με 6 Μαΐου 2024 .
 
Το πρόγραμμα είχε σκοπό την ενδυνάμωση της νεολαίας και όσων δουλεύουν με την νεολαία με τα απαραίτητες δεξιότητες οργάνωσης και επικοινωνίας  και επικοινωνιακές ικανότητες, επίλυση προβλημάτων, αποτελεσματική χρήση εργαλείων οπτικοποίησης , ενεργητική ακρόαση, παροχή εποικοδομητικής ανατροφοδότησης και προώθηση διαπολιτισμικών περιβαλλόντων.
 

No Equipment? No problem!

No Equipment? No problem!

Erasmus+ Youth exchange “No equipment? No problem!” 

Κρούσεβο, Βόρεια Μακεδονία, 08 – 15 Μαΐου 2024


37 νέοι και youth workers από 6 ευρωπαϊκές χώρες συγκεντρώθηκαν στο Κρούσεβο, βελτιώνουν τη σωματική και ψυχική τους ευεξία μέσω της μη τυπικής εκπαίδευσης, σωματικής ασκήσεις, τεχνικές χαλάρωσης και διατροφή σε ένα διαπολιτισμικό περιβάλλον.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της usb

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr