Το ιστολόγιο του/της usb

Η Erasmus+ εμπειρία του Παναγιώτη

Η Erasmus+ εμπειρία του Παναγιώτη

Τον Νοέμβριο (3 με 11 Νοέμβριου) ταξίδεψα στην Κύπρο και συμμετείχα στο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων Games 4all στα Περβόλια Λάρνακας. Η ελληνική ομάδα απαρτιζόταν από 6 μέλη (Παναγιώτης, Ελεάνα, Αριάδνη, Βασίλης, Τάσος, Λάζαρος) και συμμετέχοντες από Πολωνία, Γαλλία, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία Ουγγαρία. Το πρόγραμμα το οποίο διοργανώθηκε από την Οργάνωση της Youth Enaal (Union of Saints Anargyros of Larnaca) ήταν άκρως επιτυχημένο και διασκεδαστικό.

Just Listen στη Σλοβενία

Just Listen στη Σλοβενία

Από τις 8 έως τις 19 Οκτωβρίου είχαμε την τύχη να συμμετάσχουμε στο έργο "Just Listen" στο Trbovlje της Σλοβενίας. Τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς τον οργανισμό usb (United Societies of Balkans) στη Θεσσαλονίκη που δίνει πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά έργα μεταξύ πολλών χωρών. Αναζητήσαμε πολλά έργα με διαφορετικά θέματα (οικολογία, πολιτιστικές ανταλλαγές, ψυχολογία, γη, φύση, νεανική δουλειά) και το «Just Listen» ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή μας. Το έργο σχεδιάστηκε για να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τον εαυτό μας, ο ένας με τον άλλον και με τη φύση σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Μια Erasmus+ ιστορία από τη Ρώμη

Μια Erasmus+ ιστορία από τη Ρώμη

Τον Οκτώβριο ταξίδεψα στην Ιταλία και συμμετείχα στο σχέδιο κατάρτισης "PARLO (Promoting Actionsto Remove Learning Obstacles), το οποίο περιελάμβανε συμμετέχοντες από Ιταλία,Ελλάδα, Γαλλία, Πολωνία, Τουρκία, Ισπανία, Ρουμανία και Τσεχία.

Μία Erasmus+ εμπειρία στην Ισπανία

Μία Erasmus+ εμπειρία στην Ισπανία

Στο πρόγραμμα mEUsic, Sound of Youth (Spain)  νομίζω πως όλοι βγάλαμε το κρυμμένο μουσικό/καλλιτεχνικό ταλέντο που κρύβαμε μέσα μας. Σε ένα μικρό χρονικό διάστημα μέσα από τις δραστηριότητες της οργάνωσης αλλά και από τις διαπροσωπικές μας συναντήσεις έξω και μέσα στο hostel, καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ γρήγορα σχέσεις μεταξύ μας. Δημιουργήθηκε από πολύ νωρίς ένα safe place, στο οποίο ο καθένας μπορούσε να εκφράζεται ελεύθερα και να είναι ο εαυτός του.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της usb

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr