Τurn Fears into Hopes

Τurn Fears into Hopes

Τurn Fears into Hopes

Το πρόγραμμα "Τurn Fears into Hopes" ήταν αναμφίβολα μία μοναδική εμπειρία. Είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μία διαπολιτισμική ανταλλαγή, γνωρίζοντας και αλληλεπιδρώντας με ένα κράμα κουλτούρων, συνηθειών και γλωσσών αποτελούμενο απο ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Το ίδιο το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, γνωστοποιώντας στους συμμετέχοντες τα προβλήματα και τις επιθυμίες αυτών των ανθρώπων. Μας υπενθύμισε πως είναι γύρω μας ο κόσμος και μας ταρακούνησε με πρωτότυπο τρόπο , κάτι που μας κίνησε το ενδιαφέρον σαν μορφή εκμάθησης. Το πρόγραμμα ηταν εμπειρία ζωής , καθώς γνωρίσαμε και ενα μεγάλο κομμάτι της Σικελίας. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη συμμετοχή σε παρόμοια προγράμματα , διότι είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος διεύρυνσης οριζόντων.

Μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που αποκομίσαμε από τη συμμετοχή μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η εμπειρία της συνεργασίας με άτομα προερχόμενα από διαφορετικές χώρες κ κουλτούρες. Να τονίσουμε επίσης  τη θετική ενέργεια και τη συνεχή ενθάρρυνση τόσο από τους συμμετέχοντες αλλα πολύ περισσότερο από τα άτομα που οργάνωσαν και ηταν υπεύθυνα για το project και το σημαντικότερο απ όλα το χαμόγελο και την καλή διάθεση που μας προσέφεραν καθημερινά!

Τurn Fears into Hopes
Τurn Fears into Hopes
Τurn Fears into Hopes
Τurn Fears into Hopes
Share: 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr