ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ By Okan Atalay

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ By Okan Atalay

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ By Okan Atalay

Έφτασα στην όμορφη Θεσσαλονίκη στις 4 Φεβρουαρίου 2013. Δεν ήταν η πρώτη μου φορά εδώ, είχα ξανάρθει το περασμένο καλοκαίρι του 2012. Για αυτό ήξερα από πριν τι με περίμενε και πού θα πήγαινα. Όμως σε αυτές τις 3 εβδομάδες έχω ζήσει πολλές καινούριες εμπειρίες που δεν έχω ξαναζήσει. Μαθαίνω πως να μαγειρεύω και να καθαρίζω το σπιτάκι που μένω. Για αυτό το λόγο είναι μια εμπειρία μοναδική και πολύ ξεχωριστή για μένα.

Το σπίτι στο οποίο μένω είναι στην περιοχή Άγιος Παύλος. Είμαστε πολύ κοντά στο κέντρο, με το λεωφορείο βρισκόμαστε στο κέντρο σε 10 λεπτά αλλά επίσης μπορούμε να κατεβούμε ακόμα και με τα πόδια! Η γειτονιά μου είναι πολύ καλή επίσης. Υπάρχει ένα παντοπωλείο κοντά στο σπίτι. Συχνά αγοράζουμε πράγματα από εκεί.

Από την ώρα που έφτασα συνεχώς βγαίνω έξω για να αφομοιώσω όσα μπορώ. Το να βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα είναι μια εμπειρία που πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο καλά μπορούμε. Πήγα σε πολλά διαφορετικά μαγαζιά. Πήγα σε πολλές καφετέριες, σε κέντρα διασκέδασης που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Βαλαωρίτου, στα Λαδάδικα. Είχα και κάποιους γνωστούς από το περασμένο καλοκαίρι. Τελικά μια ζωή έχουμε και να την χαιρόμαστε λέω!

Την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη ο καιρός είναι πολύ συννεφιασμένος και βρέχει πολύ. Και για να είμαι ειλικρινής αυτό δε μου αρέσει καθόλου.

 

 

Share: 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr