Η Erasmus+ εμπειρία της Ελένης

Η Erasmus+ εμπειρία της Ελένης

Αν μου είχατε πει όταν έκανα για πρώτη φορά αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα ότι θα αποδειχτεί ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ, ειλικρινά δεν θα σας πίστευα. Βλέπετε, ήμουν λίγο διστακτική σχετικά με την υποβολή αίτησης στην αρχή, επειδή σκέφτηκα ότι θα ήταν περίεργο να αλληλεπιδράσω με άτομα που δεν ήξερα. Γι' αυτό είχα αποφασίσει ότι δεν θα πάω. Αλλά ευτυχώς ο φίλος μου με μίλησε και την τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και κατέληξα να υποβάλω την αίτησή μου.

Όταν έφτασα για πρώτη φορά ένιωσα αρκετά άβολα γιατί δεν ήξερα κανέναν εκτός από τον φίλο μου και δεν είμαι πολύ επικοινωνιακό άτομο, οπότε σκέφτηκα ότι τελικά δεν θα είχα δεθεί πραγματικά με κανέναν. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι έκανα εντελώς λάθος γιατί όχι μόνο μίλησα με ανθρώπους που είμαι πολύ ευγνώμων που γνώρισα, αλλά έκανα και νέες φιλίες. Εκτός από αυτό, έμαθα επίσης πολλά για το πώς λειτουργεί η δημοκρατία στη χώρα μου και σε άλλες χώρες, και επιπλέον έμαθα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για άλλους πολιτισμούς που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.

Γι' αυτό δεν πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές και να κάνετε αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα γιατί πιστέψτε με θα είναι μια από τις πιο υπέροχες εμπειρίες της ζωής σας.

Ελένη

Share: 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr