#DEMOcratise: Focus Group

#DEMOcratise: Focus Group

Όλα
Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Στα πλαίσια του προγράμματος "#DEMOcratise: ενεργή νεολαία για τη χάραξη πολιτικής" αναζητούμε 9 άτομα 16 ετών και άνω, για τη δημιουργία focus group όπου μέσα από αυτά θα εξεταστούν οι πραγματικές ανάγκες των νέων καθώς και οι απόψεις και τα ενδιαφέροντα τους πάνω στα ζητήματα που αφορούν τον τόπο τους, τη χώρα ή ακόμα και τη ΕΕ. Στόχος είναι να αποδελτιώσουν τις απόψεις των νέων στη Θεσσαλονίκη και να αντιληφθούν αν και κατά πόσο τα ενδιαφέροντα και οι ανάγκες τους εναρμονίζονται με τους European Youth Goals αλλά και με τις στρατηγικές για τη νεολαία σε εθνικό επίπεδο και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκισης.


Συνολικά θα λάβουν χώρα 5 Focus Groups ώστε να γίνει μια καταλογογράφηση αυτών των αναγκών στη Θεσσαλονική αλλά και σαν σύνολο, σε επίπεδο εθνικό. Ας σημειωθεί πως σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων, θα λάβουν χώρα και δραστηριότητες που βασίζονται στην μη τυπική μάθηση ( ice breakers, energizers, team-building activities κ.α.) έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συνεργασία της ομάδας.

 

Δες το info pack ΕΔΩ

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ


Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Φυσικά, θα υπάρχει σε όλη την διάρκεια των focus groups η υποστήριξη και η καθοδήγηση του φορέα μας. Επίσης θα παρέχονται ελαφριά snacks κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.
Η δραστηριότητα θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, 21/07/2021, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία του οργανισμού μας (Αλ. Δελμούζου 8, 54635, Θεσσαλονίκη).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 18/07/2021.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr