Υποστήριξη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων νεολαίας

Υποστήριξη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων νεολαίας

Υποστήριξη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων νεολαίας
Όλα
Εθελοντισμός

Χαμούλης από προγράμματα και ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα άτομα που θα μας βοηθήσουν και θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες εθελοντισμού καθώς και βεβαίωση εθελοντισμού για τη συμμετοχή τους!

Έχουμε και λέμε, οι ρόλοι κλειδία είναι 4

-executive coordinator 

Εποπτεύει και συντονίζει την ομαλή και ποιοτική λειτουργία του προγράμματος. Αυτή είναι μία θέση κλειδί για την οποία αναζητούμε άτομα ικανά να επιλύσουν πρακτικά ζητήματα αλλά και με φαντασία, τα οποία θα βοηθήσουν στην επίτευξη ενός βέλτιστου αποτελέσματος.

-reporter and social media manager

Απαιτείται στενή συνεργασία πριν και κατά τη διάρκεια του προγράμματος ιδίως με τον υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας. Αυτοί θα παράγουν το πρωτότυπο υλικό που θα διανέμεται στη συνέχεια για την επικοινωνία του προγράμματος. Φωτογραφίες, βίντεο και ό ,τι άλλο σκεφτούν σε λογικά πλαίσια, είμαστε πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε να το υλοποιήσουν.

-press office manager

Υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Η θέση αυτή περιλαμβάνει ό,τι άπτεται στην διάχυση των πληροφοριών που αφορούν το πρόγραμμα προς τα έξω. Σύνταξη δελτίων τύπου, επαφή με ΜΜΕ.

-manager of fundraising

Άτομα υπεύθυνα για την προσέλκυση χορηγιών, ο φόρτος εργασίας αυτών εντοπίζεται κυρίως στην προ του προγράμματος περίοδο. Με τη βοήθεια της USB τα άτομα σε αυτή τη θέση θα αναλάβουν να προσελκύσουν πιθανούς χορηγούς που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν υλικά την υλοποίηση των δράσεων.

Τα προγράμματα για τα οποία αναζητούμε εθελοντές είναι τα παρακάτω 

-Youth Seminar Living togetherin Europe: Our Challenge! 7-13/05/2017, Θεσσαλονίκη

-React to fear, 19-28/05/2017, Θεσσσαλονίκη

-Diversity in Visual Arts, 11-22/06/2017, Θεσσαλονίκη

 

Όλοι οι εθελοντές θα πάρουν εντελώς δωρεάν την κάρτα μέλους μας και όλα τα προνόμοια που τη συνοδεύουν, ενώ θα πραγματοποιηθεί και αντίστοιχη κατάρτιση τους σχετική με τις αρμοδιότητες του κάθε ρόλου πριν το πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετάσχουν.

 

Για την αίτηση συμμετοχής εδώ.:)

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr