Συνάντηση με μητέρες και παιδιά // BRIDGES – Building Relationships and Integration by Developing local Groups and Enhancing Solidarity

Συνάντηση με μητέρες και παιδιά // BRIDGES – Building Relationships and Integration by Developing local Groups and Enhancing Solidarity

Όλα
Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Στα πλαίσια του μακροχρόνιου προγράμματος BRIDGES – Building Relationships and Integration by Developing local Groups and Enhancing Solidarity, οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων και η Αντιγόνη-Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης, σε συνεργασία με την οργάνωση IsraAID, κάνουν ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή σε συνάντηση για τον σχεδισμό δράσεων που θα οδηγήσουν στην δημιουργία ομάδων από μητέρες και παιδιά. Οι ομάδες αυτές, αποτελούμενες από Ελληνίδες, μετανάστριες και πρόσφυγες, θα έχουν στόχο την δημιουργία δράσεων με καλλιτεχνικό, κοινωνικό, αθλητικό ή εθελοντικό χαρακτήρα. Οι δράσεις θα έχουν ως στόχο όχι μόνο να ενώσουν τους κατοίκους των γειτονιών του κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και να προσφέρουν μια ευκαιρία για χαλάρωση, κοινωνικοποιήση και ψυχαγωγία. 

Η πρώτη συνάντηση θα υλοποιηθεί στην Balkan Heart, η οποία βρίσκεται στην Αλ. Δελμούζου 8, 54635, Θεσσαλονίκη, στις 17:00, με συνολική διάρκεια περίπου 2 με 3 ώρες.  Θα παρθούν όλα τα μέσα καθαριότητας και προστασίας από τον COVID-19. Θα προσφερθεί δωρεάν δημιουργική φύλαξη των παιδιών, καθώς και ελαφρύ γεύμα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλες και όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα BRIDGES μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Για δήλωση συμμετοχής, ΕΔΩΟ λόγος της αίτησης είναι για να παρέχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα στη συνάντηση, όπως και για να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας από τον COVID-19, γνωρίζοντας τον αριθμό ατόμων που θα παρευρεθούν.

Το έργο BRIDGES και όλες οι δράσεις του χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Asylum, Migration and Integration Fund (AMIF) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr