Σεμινάριο «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship | ECE»

Σεμινάριο «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship | ECE»

Σεμινάριο «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship | ECE»
Όλα
Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων διοργανώνουν το σεμινάριο «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship|ECE», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στο κτίριο της «Θεσσαλονίκης 2014: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας» (Μαρία Κάλλας 23, Κυδωνιών).

Το «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship|ECE» απευθύνεται σε 20 νέους ανθρώπους και επιδιώκει  να μεταφέρει στους συμμετέχοντες  γνώση σχετική με τις ικανότητες, δεξιότητες αλλά και πρακτικές που μπορούν να αξιοποιήσουν, ώστε να γίνουν νέοι επιχειρηματίες. Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 17:00 μ.μ –18:30 μ.μ, και στη συνέχεια από τις 19:00 μ.μ – 20:00 μ.μ, θα ακολουθήσει η παρουσίαση διαφόρων προγραμμάτων, πρωτοβουλιών  και παραδειγμάτων κοινωνικής επιχειρηματικότητας νέων ανθρώπων της Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια του προγράμματος «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship|ECE», στο οποίο συμμετέχουν άλλες εννιά χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Βραζιλία, Μεξικό, Περού, Αργεντινή, Εκουαδόρ και Ελλάδα) και υλοποιείται υπό το συντονισμό της οργάνωσης «Check-In - Oportunidades Europeias Para Jovens» και τη χρηματοδότηση του  “Youth in Action”.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι μέσω των τοπικών δραστηριοτήτων και των διεθνών σεμιναρίων κατάρτισης να δοθούν εργαλεία, μέθοδοι και να παρουσιαστούν πρακτικές στον τομέα της επιχειρηματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ομιλητές-υποστηρικτές του σεμιναρίου:

"Creative Landmark"

"Bios Coop"

"Creativity Platform"

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr