Κάλεσμα Εθελοντών για την υποστήριξη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων νεολαίας

Κάλεσμα Εθελοντών για την υποστήριξη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων νεολαίας

Όλα
Εθελοντισμός

Αναζητούμε έξη (6) άτομα για την υποστήριξη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων νεολαίας σε εθελοντική βάση. Τα άτομα αυτά δεν είναι προυπόθεση να έχουν κάποια πρότερη εθελοντική εμπειρία, αν και θα προσμερτηθεί θετικά η  συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus+ (ανταλλαγές νέων, σχέδια κατάρτισης, κτλ) στο παρελθόν. Βασικό όμως κριτήριο για την επιλογή θα αποτελέσει το ισχυρό κίνητρο. Θα υπάρξει επίσης προτεραιότητα στα άτομα τα οποία κατοικούν στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στα άτομα 18-25 ετών.

------------------------------------

Oι εθελοντές θα αποσχοληθούν στα εξής προγράμματα, τα οποία θα λάβουν χώρα στη ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης:

  • Σεμινάριο - United for Diversity and Inclusion // 05-12 Οκτωβρίου 2019 

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος από ένα διφασικό πρόγραμμα, το δεύτερο μέρος του οποίου θα λάβει χώρα τον Φλεβάρη του 2020. 

  • Ανταλλαγή Νέων - Show me a Future II // 04-11 Νοέμβρη 2019

------------------------------------

Συγκεκριμένα, οι θέσεις οι οποίες θέλουμε να καλυφθούν είναι οι εξής:

-Βοηθός coordinator/Διευκολυντής 

Εποπτεύει και συντονίζει την ομαλή και ποιοτική λειτουργία του προγράμματος. Αυτή είναι μία θέση κλειδί για την οποία αναζητούμε άτομα ικανά να επιλύσουν πρακτικά ζητήματα αλλά και με φαντασία, τα οποία θα βοηθήσουν στην επίτευξη ενός βέλτιστου αποτελέσματος. Τα άτομα αυτά θα ήταν θετικό να έχουν μια τριβή με τη μυ τυπική μάθηση, μιας και ενδεχομένως να χρειαστεί να αναλάβουν να εκτελέσουν κάποιες δραστηριότητες (energizers, group building activities, κτλ). Σε κάθε περίπτωση, τα άτομα αυτά θα πρέπει να είναι έτοιμα να δουλέψουν σε ομάδα, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και ευθύνες.

-Υπέθυνος επικοινωνίας και φωτογραφικής κάλυψης

Το άτομο αυτό θα παράγει το πρωτότυπο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία και προώθηση του προγράμματος, καθώς και θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της οργάνωσης. Μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων του ατόμου αυτού θα πρέπει να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του προγράμματος, να σχεδιάσει προωθητικό υλικό (αφίσες, φυλλάδια, κτλ) και τέλος να εποπτεύει την προώθηση του προγράμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βασική γνώση φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης θα ήταν θετικά. Η ύπαρξη αντίστοιχου εξοπλησμού δεν είναι απαραίτητη. 

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων, θα γίνει επεξεργασία αυτών και θα επικοινωνήσουμε με όλους τους υποψηφίους, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email. Θα διοργανωθεί συνάντηση γνωριμίας στα μέσα Σεπτεβρίου και από εκεί και πέρα, θα γίνει διανομή καθηκόντων.

κατά τη διάρκεια των δύο προγραμμάτων, μπορεί να υπάρξει κάλυψη της διατροφής των εθελοντών καθώς και των εσωτερικών μετακινήσεων εντός Θεσσαλονίκης. Οι εθελοντές επίσης θα λάβουν και βεβαίωση συμμετοχής.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ την αίτηση. Καταληκτική ημερομηνία, 14/09/2019

---------------------------

Πολιτική Απορρήτου

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αίτηση σας και το βιογραφικό σας, θα αποθηκευτούν σε ασφαλές μέρος για διάστημα 2 ετών. Κατόπιν θα επεξεργαστούν και αξιολογηθούν από τον οργανισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που εκχωρείτε σε καμία περίπτωση δε θα μεταβιβαστούν σε τρίτο χωρίς την εκ νέου συγκατάθεση σας. Ο φορέας είναι έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δίνει την μέγιστη προσοχή στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας γνωστοποιούμε επίσης το δικαίωμά σας, οποτεδήποτε μετά την παρούσα συγκατάθεσή να δηλώσετε ρητώς την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που συλλέχθηκαν από την παρούσα αίτηση. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του φορέα εδώ.

Πολιτική μη διάκρισης & ίσων ευκαιριών

Ο φορέας ακολουθεί αρχές μη διάκρισης και ίσων ευκαιριών τόσο κατά την επιλογή των υποψηφίων, την ανέλιξη τους όσο και στην καθημερινότητα στον χώρο εργασίας. Είναι δεδομένο για εμάς πως καμία διάκριση ή διακριτική μεταχείριση δε θα γίνει ανεκτή λόγω φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου ή άλλης κατάστασης στον χώρο εργασίας. 

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, φορέα και εργαζομένων καθώς και εργαζομένων και συνεργατών, διέπεται από αρχές μη διάκρισης και ίσης μεταχείρισης, βάσει όσων προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και τις οδηγίες 2000/78/ΕΚ και 2000/43/ΕΚ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Ο φορέας στηρίζει καθώς επίσης και ενθαρρύνει κάθε είδους διαφορετικότητας και αυτο οφείλουν να το σέβονται και οι εργαζόμενοι του. Καμία διάκριση δε θα γίνεται αποδεκτή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.

 

 

 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr