Κάλεσμα για συμμετοχή σε ερευνητική διαδικασία // In my Art (Δεκέμβριος - Ιούλιος 2020)

Κάλεσμα για συμμετοχή σε ερευνητική διαδικασία // In my Art (Δεκέμβριος - Ιούλιος 2020)

Όλα
Εκπαιδευτικά Εργαστήρια
Εθελοντισμός

 Στα πλαίσια του μακροχρόνιου προγράμματος "In My Art - INclusive Multicultural societies through Art" αναζητούμε 10 άτομα μεταξύ 16 – 26 ετών για να συμμετάσχουν σε μία σειρά δράσεων και workshops με κύριο θεματικό πυρήνα την τέχνη, ως ένα σημαντικό εργαλείο για την κοινωνική ένταξη των νέων.

 Πιο αναλυτικά, οι επιλεχθέντες συμμετέχοντες θα αποτελέσουν μία δυναμική ομάδα η οποία θα ακολουθήσει μία διαδικασία δραστηριοτήτων βασισμένη στην μέθοδο δράσης – έρευνας. Σε πρώτη φάση, θα λάβουν τον ρόλο των ερευνητών,  προσεγγίζοντας το θέμα της τέχνης μέσω βιβλιογραφικών εργαλείων και αρθρογραφικού υλικού σε συνάφεια με την ένταξη των νέων στην κοινωνία μέσω της τέχνης, αν αυτή επιτυγχάνεται και με ποιους τρόπους.

 Αφού κατανοήσουν την ιδέα και τους στόχους της έρευνας σε ένα θεωρητικό, αρχικά, επίπεδο, έπειτα θα μεταβούν στο διαδραστικό κομμάτι της έρευνας, στις συνεντεύξεις. Πέντε συμμετέχοντες θα αναλάβουν την παραγωγή συνεντεύξεων απευθυνόμενοι σε συνομηλίκους τους νέους , οι οποίοι θα εκφράζουν την άποψη και την εμπειρία τους, σύμφωνα με μία συγκεκριμένη δομή ερωτήσεων. Θα δημιουργηθούν, επιπλέον, ερωτηματολόγια που θα έρθουν και θα συμπληρώσουν τα στοιχεία και τα δεδομένα της έρευνας.

 Φυσικά, έπειτα από όλη αυτήν την ευχάριστη και εκπαιδευτική διαδικασία της συνεργασίας και της συνεργασίας των νέων με άλλα άτομα από ποικίλα πολιτισμικά περιβάλλοντα, θα υπάρχει διαδικασία ανάλυσης των δεδομένων που θα συλλεχθούν, συζήτηση και αξιολόγηση της διαδικασίας μέσω διαφόρων μέσων. Ας σημειωθεί πως σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων, θα λάβουν χώρα και δραστηριότητες που βασίζονται στην μη τυπική μάθηση ( ice breakers, energizers, team-building activities κ.α.) έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συνεργασία της ομάδας.

 Τέλος, θα δημιουργηθεί η τελική αναφορά (report) της όλης διαδικασίας και των αποτελεσμάτων της έρευνας στα αγγλικά καθώς και η μετάφραση της στα ελληνικά.

 Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής καθώς και συμβολικό ποσό για την κάλυψη προσωπικών εξόδων. Φυσικά, θα υπάρχει σε όλη την διάρκεια των workshops η υποστήριξη και η καθοδήγηση του φορέα μας, καθώς και ενημερωτική ημερίδα των συμμετεχόντων.

Οι δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στην Θεσσαλονίκη μεταξύ Δεκεμβρίου – Ιουλίου 2020 (πιο αναλυτικά περιγράφονται στο επισυναπτόμενο infopack) οι οποίες θα δημιουργηθούν και θα εκτελεστούν από τους συμμετέχοντες με την υποστήριξη της U.S.B, έτσι ώστε να εκπαιδευτούν μέσω αυτής της διαδικασίας και να φτάσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα μέσω έρευνας. Η γλώσσα επικοινωνίας θα είναι η ελληνική, ωστόσο τα αποτελέσματα θα καταγραφούν στα αγγλικά. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 06/01/2020. Το infopack με τις πληροφορίες των δραστηριοτήτων μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ την φόρμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος, εδώ.

------------------------------------------------------------

Πολιτική Απορρήτου

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αίτηση σας και το βιογραφικό σας, θα αποθηκευτούν σε ασφαλές μέρος για διάστημα 2 ετών. Κατόπιν θα επεξεργαστούν και αξιολογηθούν από τον οργανισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που εκχωρείτε σε καμία περίπτωση δε θα μεταβιβαστούν σε τρίτο χωρίς την εκ νέου συγκατάθεση σας. Ο φορέας είναι έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δίνει την μέγιστη προσοχή στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας γνωστοποιούμε επίσης το δικαίωμά σας, οποτεδήποτε μετά την παρούσα συγκατάθεσή να δηλώσετε ρητώς την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που συλλέχθηκαν από την παρούσα αίτηση. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του φορέα εδώ.

Πολιτική μη διάκρισης & ίσων ευκαιριών

Ο φορέας ακολουθεί αρχές μη διάκρισης και ίσων ευκαιριών τόσο κατά την επιλογή των υποψηφίων, την ανέλιξη τους όσο και στην καθημερινότητα στον χώρο εργασίας. Είναι δεδομένο για εμάς πως καμία διάκριση ή διακριτική μεταχείριση δε θα γίνει ανεκτή λόγω φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου ή άλλης κατάστασης στον χώρο εργασίας. 

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, φορέα και εργαζομένων καθώς και εργαζομένων και συνεργατών, διέπεται από αρχές μη διάκρισης και ίσης μεταχείρισης, βάσει όσων προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και τις οδηγίες 2000/78/ΕΚ και 2000/43/ΕΚ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Ο φορέας στηρίζει καθώς επίσης και ενθαρρύνει κάθε είδους διαφορετικότητας και αυτο οφείλουν να το σέβονται και οι εργαζόμενοι του. Καμία διάκριση δε θα γίνεται αποδεκτή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr