Κάλεσμα για Συμμετοχή σε Έρευνα - Οργανωμένη Συζήτηση (Focus Group)

Κάλεσμα για Συμμετοχή σε Έρευνα - Οργανωμένη Συζήτηση (Focus Group)

Όλα
Εθελοντισμός

Αναζητούμε 7 άτομα (16-30 ετών) για να λάβουν μέρος σε οργανωμένη συζήτηση (focus group) στα πλαίσια έρευνας για Ευρωπαικό Πρόγραμμα.  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, τη Πέμπτη 20/06/2019 στις 14:00. Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 17/06/2019.

Προυπόθεση για συμμετοχή είναι το να μην έχουν τα άτομα ΚΑΜΙΑ πρότερη εθελοντική εμπειρία (πχ. σε οργάνωση με κοινωνική/περιβαλλοντική ή άλλη θεματική, στο πανεπιστήμιο, σε θρησκευτική οργάνωση, σε πολιτικό κόμμα, σε φεστιβάλ, σε δημοτική κοινότητα ή άτυπη ομάδα). Πέρα αυτού, δεν θα υπάρχει κάποια άλλη προυπόθεση για συμμετοχή.

Μπορούν να καλυφθούν πλήρως τα εισιτήρια ΟΑΣΘ εσωτερικών μετακινήσεων εντός της Θεσσαλονίκης. Θα υπάρχει ελαφρύ γεύμα και ποτά (καφές, χυμός, κτλ), ενώ θα δοθεί και βεβαίωση συμμετοχής. Δεν υπάρχει κάποιο κόστος συμμετοχής. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγράμμα στα πλαίσια του οποίου θα γίνει η έρευνα μπορούν να βρεθούν ΕΔΩ. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαικό Πρόγραμμα Erasmus+.  Για να κάνεις αίτηση για συμμετοχή πάτησε ΕΔΩ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr