Δωρεάν Σεμινάριο Ραδιοφώνου: αναζητάμε συμμετέχοντες!

Δωρεάν Σεμινάριο Ραδιοφώνου: αναζητάμε συμμετέχοντες!

Δωρεάν Σεμινάριο Ραδιοφώνου: αναζητάμε συμμετέχοντες!
Όλα
Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 8 συμμετέχοντες για το «Σεμινάριο Ραδιοφώνου» που διοργανώνουν 24-26 Απριλίου 2015, στη Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε νέους, 18-30 ετών, που δε διαθέτουν σχετική εμπειρία και ενδιαφέρονται να καταρτιστούν στη θεματική.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να λάβουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στις τεχνικές του ραδιοφώνου, στη διεξαγωγή ραδιοφωνικών συνεντεύξεων, στους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με το κοινό, στο σχεδιασμό και την παραγωγή εκπομπών, στην επιλογή της μουσικής κ.α..

Η κατάρτιση απευθύνεται και στους εθελοντές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας του φορέα μας, οι οποίοι ασχολούνται με τα Μέσα Ενημέρωσης της U.S.B.. Για το λόγο αυτό και καθώς οι εθελοντές προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων, κρίνεται απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας, ώστε να είναι δυνατή η συνεργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο φορέας διαθέτει διαδικτυακό ραδιόφωνο, «USB Radio- On air» (balkanhotspot.gr), μέσω του οποίου δίνεται η ευκαιρία στους εθελοντές αλλά και σε όσους το επιθυμούν να κάνουν τη δική τους εκπομπή.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Ωστόσο, έξοδα διαμονής και διατροφής δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άτομα εκτός Θεσσαλονίκης, μόνον εφόσον είναι σε θέση να καλύψουν τα έξοδά τους.

Κύριες προϋποθέσεις για όλους τους συμμετέχοντες είναι να μη διαθέτουν προηγούμενη δημοσιογραφική εμπειρία, να ενδιαφέρονται να καταρτιστούν πάνω στο ραδιόφωνο και να δεσμευτούν ότι θα συμμετέχουν σε όλες τις φάσεις του σεμιναρίου.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε αποστείλατε  τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο και e- mail επικοινωνίας) και μια σύντομη περιγραφή με τους λόγους που θέλετε να πάρετε μέρος,  στο volunteer@usbngo.gr ΚΑΙ στο press@usbngo.gr, έως και την Τετάρτη, 8/4.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr