Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Thess EVS (?)

Completed Program

Το ''Thess EVS’’ '' ήταν μια πρωτοβουλία νέων που σχετίζονταν με το πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αποσκοπούσε στην ανάπτυξη ενημερωτικών εκστρατειών σχετικά με τις ευκαιρίες κινητικότητας που υπάρχουν για τη νεολαία στο πλαίσιο του προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση. Οι εκστρατείες είχαν στόχο την ενημέρωση των νέων, όπως παραδείγματος χάριν για το πρόγραμμα της '' ΕΕΥ - Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας'', προκειμένου οι τελευταίοι να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις πάνω στα προγράμματα κινητικότητας και να κινητοποιηθούν ώστε να λάβουν μέρος σε αυτού του είδους τις ευκαιρίες. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης οι νέοι που ήταν δικαιούχοι του προγράμματος Νέα Γενιά σε δράση. Τέλος, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, δημιουργήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για το πρόγραμμα της ΕΕΥ.

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art