Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Σεμινάριο EVS κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016

Completed Program

Ο στόχος του σεμιναρίου ήταν να εισαγάγει τους EVS εθελοντές στη χώρα που θα φιλοξενηθούν έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής, να τους δοθεί  χώρος για προβληματισμό και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν μια καλύτερη ιδέα για τους στόχους τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του “Fix in Art” με τη συμμετοχή 17 εθελοντών EVS.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.

ΠροεπισκόπησηΣυνημμένοΜέγεθος
infopack_on-arrival.pdf710.89 KB

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Active Program

Ημέρες ενημέρωσης για τα προγράμματα κινητικότητας νεολαίας.