Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Προγράμματα Κινητικότητας "Info Days"

Active Program

Είσαι πνεύμα ανήσυχο και θες να εξερευνήσεις νέες εμπειρίες; Θες να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου, να κάνεις καινούργιους φίλους και να ανακαλύψεις νέες προκλήσεις, να καταρτιστείς πάνω σε διάφορους τομείς και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ως εθελοντής και όλα αυτά με την πλήρη υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Τότε συνέχισε να διαβάζεις…


 Ψάχνουμε για ενεργούς πολίτες και δημιουργικούς νέους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συνάντηση μας για τα προγράμματα κινητικότητας και συγκεκριμένα για την Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (ΕΕΥ) το γνωστό στα αγγλικά European Voluntary Service (EVS).
Η εκδήλωση  πραγματοποιείται στα γραφεία του φορέα Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων.


 Στη συνάντηση αυτή γίνεται ενημέρωση για το πρόγραμμα “Erasmus +” και τις ευκαιρίες κινητικότητας και δράσης μέσω του προγράμματος, αλλά και την ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με την Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (ΕΕΥ), που δίνει στους νέους μεταξύ 17 και 30 τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιδοτούμενη εθελοντική εργασία σε μια από τις χώρες που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus +, για μια περίοδο που κυμαίνεται από 2 έως 12 μήνες, σε διάφορους τομείς: πολιτισμός, νεολαία, αθλητισμός, κοινωνική μέριμνα, πολιτιστική κληρονομιά, τέχνες, τον ελεύθερο χρόνο, την πολιτική προστασία, περιβάλλον, ανάπτυξη συνεργασίας, κλπ


Στην εκδήλωση θα υπάρχουν ορισμένες μαρτυρίες των νέων εθελοντών από το εξωτερικό που έχουν επιλέξει τον φορέα μας και την Θεσσαλονίκη για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα τους.


Η εκδήλωση αυτή είναι μια συνάντηση για όλα τα μέλη και τους φίλους του φορέα Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων και για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν!
Ελάτε και εσείς μαζί μας και γίνετε επίσημο μέλος: Πάρτε την κάρτα μέλους εδώ!

Απλά συμπλήρωσε αυτή την φόρμα και έλα να πιούμε ένα καφέ και να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες! :) 

https://docs.google.com/forms/d/15tUQ3PnFzp0DN2TVY2Uq0YocuplpXs7jiqOL_ezybn0/viewform 

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art