Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Αναζητούμε συμμετέχοντες για το εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού

Completed Program

Το Τμήμα Νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης σε συνεργασία με τους εθνικούς εταίρους, διοργανώνει ένα εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του αντι-τσιγγανισμού μέσα από την εκπαίδευση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το οποίο θα διεξαχθεί 16-19 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι ανοιχτό σε νέους ενεργούς Ρομά ή ακτιβιστές που δραστηριοποιούνται σε Ρομά κοινότητες στην Ελλάδα, εκπροσώπους οργανισμών νεολαίας ή άτυπες ομάδες νέων όπου υποστηρίζουν την ένταξη των  Ρομά. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοικοι της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Συμβούλειο της Ευρώπης και το Ίδρυμα Μποδοσάκη και καλύπτει το 100% της μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση εδώ!

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, πρέπει να στείλουν την αίτηση τους σε μορφή word   στον κ. Denis DURMISH στη ηλεκτρονική διεύθυνση, denis.durmis@coe.int  πριν τις 22 Οκτωβρίου και ώρα 12 μ.μ. 

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art

Active Program

Ημέρες ενημέρωσης για τα προγράμματα κινητικότητας νεολαίας.