Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Δράσεις

Δράσεις

H U.S.B. συμμετέχει και διοργανώνει εθελοντικά προγράμματα κατάρτισης και κινητικότητας που έχουν στόχο την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων πάνω σε διάφορα κοινονικά ζητήματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα του πολίτη, η προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου και άλλα πολλά. Τα προγράμματα στηρίζονται σε μεθόδους μη τυπικής μάθησης και πραγματοποιούνται σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Ο φορέας έχει ασχοληθεί με διάφορες θεματικές που αφορούν στα ΜΜΕ, στο περιβάλλον, την οικολογία και την τέχνη, τη ρητορική μίσους και το διαδίκτυο, κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και την εκπαίδευση νέων Ρομά, στην ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας κ.α. σύμφωνα με τις διαβλεπόμενες ανάγκες που προέρχονται από τη νεολαία.

Τα προγράμματα αυτά στηρίζονται, από τοπικούς, εθνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς όπως η τοπική ευτοδικοίκηση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο της Ευρώπης, το ίδρυμα Anna-Lindh κ.α. τα οποία συμφωνούν με τις αρχές και τις αξίες του φορέα μας.

Ακολουθεί ένα φυλλάδιο, που θα λύσει όλες σου τις απορίες! Στόχος του να σε βοηθήσει να μην αποπροσανατολιστείς στον κυκεώνα των άχρηστων πληροφοριών που κυκλοφορούν εκεί έξω. Με λίγα λόγια, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις εύκολα και γρήγορα πως μπορείς και εσύ να συμμετάσχεις στα προγράμματα κινητικότητας!

Τοπικές Δράσεις

Δείτε τα τοπικά προγράμματα

Διεθνείς Δράσεις

Δείτε τις Διεθνείς Δράσεις

Προγράμματα Ανταλλαγής Νέων

Δείτε τα Προγράμματα Ανταλλαγής Νέων