Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Media Youth

Completed Program

To "Media Youth" ήταν ένα διεθνές πρόγραμμα με στόχο την προώθηση δραστηριοτήτων για τη νεολαία με την αποτελεσματική χρήση των Νέων Μέσων. Εταίροι του προγράμματος ήταν οργανισμοί από 6 ευρωπαϊκές και αφρικανικές χώρες: Ιταλία, Ρουμανία, Γκάνα, Ζάμπια, Καμερούν και Ελλάδα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η U.S.B. διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τη χρήση των Νέων Μέσων από τους νέους και διοργάνωσε ένα τοπικό εργαστήριο για τη δημιουργία εκστρατειών ενημέρωσης μέσω διαδικτύου '' Ολοκληρωμένη εκστρατεία-κοινωνικά θέματα και Νέα Μέσα» στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες: www.mediayouth.eu

 

Share

Δείτε Επίσης

Completed Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα «From Idea to Europe»

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Quartiers en crise, jeunesse en mouvement / ACT

31/12/2016 -31/12/2018

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Gender Perspective in EU Mobility Programs

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016