Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Δωρεάν σεμινάρια από τη USB!

22 Ιαν 2018

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια της United Societies of Balkans ξεκινούν τον Ιανουάριο, στον εκπαιδευτικό χώρο του φορέα της USB, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (απέναντι από τον Σιδηροδρομικό σταθμό). Αφορούν σε τέχνες, επιστήμες και ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων.

Το περιεχόμενο διαφέρει για κάθε σεμινάριο, στοχεύοντας στην προσέγγιση διαφορετικών τεχνών και επιστημών κάθε φορά.

Απευθύνονται σε ενήλικες, αλλά και σε παιδιά.

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 6-8 το απόγευμα, η Υρώ Γραονίδου, μουσικός, θα παρουσιάσει το εργαστήριο «Κατασκευή μουσικών οργάνων για παιδιά και ενήλικες». Θα μας δείξει πώς μπορούμε να φτιάξουμε μουσικά όργανα από υλικά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα, αλλά και πώς μπορούμε να παίξουμε μουσική με αυτά, χωρίς να έχουμε παραπάνω μουσικές γνώσεις.

Η Υρώ Γραονίδου σπούδασε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος πτυχίου βιολιού και αρμονίας. Παρακολούθησε με υποτροφία τα θερινά μαθήματα του Berklee College of Μusic στη Βοστώνη. Εργάζεται ως δασκάλα μουσικής στη ΧΑΝΘ Ασβεστοχωρίου.

 

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 6-8 το απόγευμα, η Στεφανία Κώττα, εικαστικός crafting, θα μας μάθει "Τεχνικές πλεξίματος. Φτιάχνουμε αγαπημένα πλεκτά αξεσουάρ!". Με νήμα και βελόνες θα φτιάξουμε πλεκτά σκουφάκια, τσάντες, μπρελόκ και ό,τι άλλο θέλει κανείς!

Η Στεφανία Κώττα είναι φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ταυτόχρονα, μαζί με το σύζυγό της διατηρεί ένα κατάστημα μαζικής εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Όσο θυμάται τον εαυτό της πάντα είχε μια καλλιτεχνική κλίση και χρόνια τώρα ασχολείται με τα θεατρικά δρώμενα της πόλης, συμμετέχοντας σε διάφορες ομάδες και παίρνοντας μέρος σε ερασιτεχνικές και μη θεατρικές παραστάσεις. Η ενασχόληση με το πλέξιμο ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο, όταν η ανεργία είχε χτυπήσει και τη δική της πόρτα και έπρεπε να κάνει κάτι δημιουργικό! Είναι αυτοδίδακτη και θεώρει το πλέξιμο μια πρόκληση, καθότι ξεκινάς κάτι από το μηδέν για να το φτάσεις εκεί που θέλεις, όπως εσύ το θέλεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια, συμπληρώστε τη φόρμα (ΕΔΩ) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα! 

Είσοδος Ελεύθερη!  Θα δοθούν βεβαιώσεις για όλους τους συμμετέχοντες! 

Σας περιμένουμε!